Functia WebClips creeaza albume foto pe iPhone

942 ori
<b>Functia WebClips creeaza albume foto pe iPhone</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, firmware-ul 1.1.3 reprezinta un upgrade destul de important pentru iPhone, oferindu-i utilizatorului functii noi, printre care se numara si WebClips 1.1.3. Utilizatorul Flickr DoctaBu a descoperit o metoda...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, firmware-ul 1.1.3 reprezinta un upgrade destul de important pentru iPhone, oferindu-i utilizatorului functii noi, printre care se numara si WebClips 1.1.3.

Utilizatorul Flickr DoctaBu a descoperit o metoda prin care umple ecranul Home al telefonului sau iPhone cu imagini thumbnail care reprezinta membri ai familiei sale si prieteni apropiati. Practic, el a reusit sa transforme un ecran intr-un album foto WebClips. DoctaBu a creat o pagina customizata pe care a umplut-o cu imagini ale persoanelor apropiate, navigand pe pagina sa web, dand zoom pe fiecare imagine si creand un WebClip din fiecare poza.

Am putea duce aceasta utilizare creativa a lui WebClips la nivelul urmator, linkand fiecare imagine de pe pagina web cu alta pagina, care sa contina informatii despre respectivul individ. In acest fel, dand click pe unul dintre thumbnailurile WebClips, vom fi transportati la un sub-album plin de imagini ale acelei persoane. Procesul pare destul de logic si simplu si este de mirare ca nici un alt utilizator nu s-a gandit la el mai devreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×