Functie ascunsa pe iPhone - screenshot

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.060 ori
<b>Functie ascunsa pe iPhone - screenshot</b>De ce ne agitam atat de mult in legatura cu utilitatile third-party care ne permiteau sa facem screenshoturi pe iPhone? Probabil pentru ca nu exista o metoda de a depista functia screenshot ascunsa in firmware-ul iPhone v1.1.3. Datorita lui RipDev aflam...

De ce ne agitam atat de mult in legatura cu utilitatile third-party care ne permiteau sa facem screenshoturi pe iPhone? Probabil pentru ca nu exista o metoda de a depista functia screenshot ascunsa in firmware-ul iPhone v1.1.3.

Datorita lui RipDev aflam ca o functie screenshot este "ascunsa" pe celebrul terminal Apple. Descoperirea sa se face printr-o simpla editare a lui /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist. Screenshoturile pot fi efectuate apasand butonul "Mute" in timp ce tinem apasat butonul "Home". Nu stim cum si-au dat seama developerii de acest shortcut, dar le multumim pentru descoperire, semnalata si de catre cei de la intomobile.

In cazul in care nu vreti sa "va murdariti mainile" editand un .plist in sistemul de fisiere de pe iPhone, puteti pur si simplu adauga "http://repository.ripdev.com" (fara ghilimele) la lista de surse Intaller.app. Apoi veti instala ceea ce numim "Apple Screenshot Enabler". O astfel de descoperire si numeroase functii native vor fi la ordinea zilei in viitoarele versiuni de firmware si de iPhone, pe masura ce developerii third party se vor transforma in developeri aprobati de Apple, nemaifiind vazuti ca un soi de hackeri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×