OpenMoko prezinta un nou telefon open-source

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 912 ori
<b>OpenMoko prezinta un nou telefon open-source</b>OpenMoko anuntase lansarea unui succesor pentru telefonul sau open-source Neo1973 in luna aprilie, dar se pare ca producatorul a inceput deja sa prezinte oficial noul terminal in Brazilia. Botezat "FreeRunner", terminalul a fost prezentat de catre...

OpenMoko anuntase lansarea unui succesor pentru telefonul sau open-source Neo1973 in luna aprilie, dar se pare ca producatorul a inceput deja sa prezinte oficial noul terminal in Brazilia.

Botezat "FreeRunner", terminalul a fost prezentat de catre oficialul OpenMoko, Mickery Lauer la Conferinta Bossa din Brazilia. Din imagini ne dam seama ca FreeRunner nu s-a schimbat prea mult fata de Neo1973, dar pasionatii de Linux nu au de ce sa se teama, deoarece feature-urile de top au fost pastrate. OpenMoko FreeRunner suporta conectivitate Bluetooth 2.0, WiFi (802.11n) si include un slot pentru carduri microSD, plus 264MB ROM si 128MB RAM.

"Inima" handsetului este un procesor Samsung de 400 MHz, iar lucrurile devin interesante pentru developeri cand aflam ca FreeRunner include accelerometre in 3 axe. Dupa cum afirma si Lauer "Platforma OpenMoko este un teren de joaca pentru developeri". Vom vedea acest telefon Linux interesant pe piata luna viitoare si probabil si in cadrul showului tech CTIA din Las Vegas la inceputul lunii aprilie. Va vom oferi atunci mai multe informatii despre terminal, odata cu prezentarea sa la standul OpenMoko.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×