Husele lui iPhone 7 şi protecţia pentru ecran apar la o expoziție in Londra; Nu avem schimbări mari de format

2.983 ori
<b>Husele lui iPhone 7 şi protecţia pentru ecran apar la o expoziție in Londra; Nu avem schimbări mari de format</b>Scăpările cu iPhone 7 sunt la ordinea zilei în această săptămână, iar astăzi primim o serie de fotografii cu accesorii destinate noului smartphone. Printre acestea se află atât carcase standard, modele flip-cover, dar și folii de protecție pentru ecran

Analiştii şi experţii în zona telecom au repetat de multe ori că iPhone 7 nu va reprezenta un salt fundamental la capitolul design faţă de predecesorul său. Aparent, schimbarea de design ar fi fost lăsată pentru 2017, când iPhone-ul împlineşte 10 ani. Până atunci vedem azi un nou set de accesorii asociate lui iPhone 7 şi e vorba despre huse şi protecţie pentru ecran.

Produsele provin de la compania Cygnett şi indică faptul că iPhone 7 are aceleaşi dimensiuni ca şi iPhone 6s. În cadrul evenimentului Computers Unlimited Exposed din Londra, redactorii Pocket-lint au aflat că o serie de huse şi protecţii pentru ecran expuse la show erau de fapt pentru iPhone 7 şi nu iPhone 6. Ele erau ataşate pe modele iPhone 6s la faţa locului, confirmând compatibilitatea cu modelele vechi, dar şi cele viitoare.

Rămâne totuşi întrebarea legată de lipsa jackului audio şi cele două difuzoare care ar trebui să fie jos, ele necesitând decupaje speciale. Astfel, cei care au folosit huse pe iPhone 6s nu le vor putea folosi şi pe iPhone 7, în lipsa acestor decupaje. Un aspect interesant e că protecţia pentru ecran are două orificii pentru senzori deasupra microfonului frontal, faţă de unul cum se intampla inainte.

Privim cu precauţie astfel de scăpări totuşi, pentru că foarte des e vorba de producători de accesorii sau retaileri care vor să îşi facă un nume pe seama Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×