Funcțiile camerei de pe HTC One Max ajung pe web; Pe când lansarea?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.040 ori
<b>Funcțiile camerei de pe HTC One Max ajung pe web; Pe când lansarea?</b>Devine deja bizar că am avut parte de atât de multe scăpări legate de HTC One Max și totuși acest phablet nu e oficial încă. Ei bine astăzi îi descoperim câteva dintre funcțiile camerei, pe care le aflați mai jos. &nbsp; Terminalul era...

Devine deja bizar că am avut parte de atât de multe scăpări legate de HTC One Max și totuși acest phablet nu e oficial încă. Ei bine astăzi îi descoperim câteva dintre funcțiile camerei, pe care le aflați mai jos.

Terminalul era așteptat să debuteze la IFA 2013 în Berlin și e vorba aici despre un phablet de 5.9 inch, cu scanner pentru amprente în partea din spate. Se pare că One Max ar fi fost rootat deja și avem și câteva detalii despre funcțiile camerei. Aceeași sursă care a postat imagini cu interfața camerei a confirmat și prezența unui senzor biometric în partea din spate.

HTC One Max

Revenind la opțiunile camerei, le recunoaștem pe cele de pe HTC One, inclusiv Panorama, HDR și Beauty Face. Opțiunea Dual Camera amintește de Dual Shot de la Samsung, care permite realizarea unei capturi simultane cu camera din spate și din față. în cele din urmă a venit și confirmarea finală că acest device nu va avea un stylus.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×