Furt ca în Fast & Furious: 5 români au săltat iPhone-uri în valoare de 500k euro dintr-un camion în mişcare

3.083 ori
<b>Furt ca în Fast & Furious: 5 români au săltat iPhone-uri în valoare de 500k euro dintr-un camion în mişcare</b>Direct din Olanda vine astăzi o știre bombă, aceea că 5 conaționali de-ai noștri au jefuit fix ca în Fast and Furious un camion plin cu iPhone-uri. Aceștia au sustras telefoanele în timp ce camionul se afla în mișcare și din spusele poliției se pare

Dacă vi se pare că jafurile de bănci sunt palpitante, staţi să vedeţi ce au făcut 5 conaţionali ai noştri în Olanda. 5 romani au fost arestaţi pentru că ar fi furat iPhone-uri în valoare de jumătate de milion de euro dintr-un camion aflat în mişcare.

Furt iPhone

Cei care se întreabă cum e posibil aşa ceva primesc răspunsul imediat în clipul de mai jos. Acesta prezintă o bandă de hoţi români care jefuieşte un camion din mers şi asta se întâmpla în anul 2012. În cazul noului jaf, un vehicul a urmărit la o viteză constantă camionul care transporta telefoane şi apoi hoţii s-au urcat pe capota maşinii lor şi au pătruns în camion.

Furt iPhone

Cutiile cu iPhone-uri au fost apoi scoase prin acoperişul camionului. Furtul a avut loc pe 24 iulie pe autostrada A73 lângă localitatea Horst din Olanda. Astfel de bande de infractori dau jafuri de gen şi îşi pregătesc maşinile cu materiale anti derapante pe capotă, încât să nu alunece cei care pătrund în camioane. Tactica ar fi fost inaugurată în anul 2008 în Germania şi apoi au existat cazuri similare şi în Belgia.

Aproape toate atacurile au vizat transporturi de telefoane mobile. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 33 şi 43 de ani au fost arestaţi sâmbătă la un parc de vacanţă din Otterlo. iPhone-urile furate au fost ridicate de la locuinţele lor. Românul este inventiv atât în lucruri pozitive şi negative şi dacă se va fura vreodată "din mers" din rachetele lui Elon Musk vom bănui cam ce naţionalitate au hoţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×