Care a fost cel mai popular iPhone pe Mobilissimo.ro în ziua lansării? Iată ce spun statisticile noastre

1.824 ori
<b>Care a fost cel mai popular iPhone pe Mobilissimo.ro în ziua lansării? Iată ce spun statisticile noastre</b>Aseară de la ora 20:00 am avut privirile ațintite asupra evenimentului Apple unde Tim Cook a introdus pe scena de la fața locului 3 noi iPhone-uri. Avem duo-ul clasic format din iPhone 8 și iPhone 8 Plus, dar și varianta aniversară cunoscută drept

Ieri seară a avut loc marele eveniment Apple desfășurat în cadrul noului campus, mai precis în sala Steve Jobs Theater ce îi este dedicată regretatului CEO ce a revoluționat ideea de smartphone. Așa cum ați aflat din articolele noastre, au fost prezentate la fața locului 3 noi smartphone-uri, printre acestea numărându-se duo-ul clasic iPhone 8 și iPhone 8 Plus, dar și modelul aniversar cunoscut drept iPhone X!

După cum spune și titlul, vă dezvăluim astăzi care a fost cel mai popular iPhone din acest trio în ziua lansării aici pe site-ul Mobilissimo.ro. Pentru a ajunge la rezultatul dezvăluit de graficul de mai jos am folosit un algoritm propriu ce adună laolaltă numărul de apariții ale telefonului în cauză pe parcursul zilei de 12 septembrie, dar și numărul de vizite înregistrate pentru articolele asociate și paginile de specificații.

Raport de popularitate comparativ iPhone

Rezultatul este oferit sub formă de procente și remarcați că cel mai popular iPhone dintre cele lansate ieri este (cum ne așteptam de altfel) iPhone X. După calculele realizate se ajunge la un procent de 47.5% popularitate pentru acest model, fiind urmat de către iPhone 8 cu 28.9% nivel de popularitate, respectiv iPhone 8 Plus ce obține 23.6% din felia de popularitate. Acest raport pare a ne confirma într-un fel că vânzările lui iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi mai slabe, asta din pricina lansării lui iPhone X.

Terminalul aniversar a stârnit controverse și este popular în acest moment atât pozitiv cât și negativ. Pe de o parte îi avem pe cei care găsesc design-ul produsului de față drept unul fascinant tocmai datorită display-ului edge-to-edge și pe de altă parte îi avem pe cei care consideră prețul exagerat de mare raportat la funcțiile și dotările hardware ce ni se oferă. Cert este că multă lume îl dorește chiar și în ciuda prețului mare și sunt șanse ca vânzările să fie fabuloase pentru compania din Cupertino.

iPhone X costă de la 999 dolari în sus pe piața din SUA și aparent europenii îl vor primi din noiembrie la un preț recomandat de 1150 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×