Panoul frontal asamblat al lui iPhone 8 apare în noi imagini fără indicii legat de Touch ID integrat în ecran

1.008 ori
<b>Panoul frontal asamblat al lui iPhone 8 apare în noi imagini fără indicii legat de Touch ID integrat în ecran</b>Tot la final de săptămână ne sunt prezentate și fotografii ale panoului frontal destinat lui iPhone 8, panou care de această dată se afișează în varianta completă, adică asamblat. Componenta scoate al iveală faptul că senzorul de amprente Touch ID

După multiple scăpări de protecţii pentru ecranul lui iPhone 8, azi vedem şi panoul frontal cu conectori si alte mecanisme conexe, printr-o scăpare marca Slashleaks. E drept că imaginile nu sunt foarte clare, dar decupajele pentru senzori, earpiece şi camera frontală sunt la fel cum le-am lăsat la ultimele leak-uri.

iPhone 8

În ultima săptămână au făcut senzaţie scăpările legate de iPhone 8 provenite din firmware-ul lui Apple HomePod. Din el am aflat că nu vom mai avea buton fizic pe viitorul flagship, dar şi că vom vedea un design de tip edge to edge în zona frontală. Apoi a venit si functia numită SmartCam pentru recunoaşterea automată a scenelor şi optimizarea fotografiilor.

iPhone 8

Mai mult decât atât, Apple se gândeşte la viitor şi a comandat deja panouri de 6 inch celor de la Samsung pentru un viitor phablet. Revenind totuşi la scăparea Slashleaks, observaţi conectorii din zona inferioară a panoului, semn că nu avem de-a face cu scăparea tipică de ecran sau protecţie aici. E foarte important să avem şi o imagine mai detaliată a acestui ansamblu de panou frontal, pentru a vedea cât loc există pentru componente şi cu ce a fost înlocuit butonul Home. De vazut cum arată și motorașul taptic de aceasta dată.

Cert e că senzorul Touch ID pare să fi ieşit din schemă deocamdată şi e favorit să fie integrat în butonul Power supradimensionat lateral, sau înlocuit complet cu recunoșterea facială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×