Motorola Moto G5S și Moto G5S Plus devin oficiale cu display-uri de 5.2, respectiv 5.5 inch

1.423 ori
<b>Motorola Moto G5S și Moto G5S Plus devin oficiale cu display-uri de 5.2, respectiv 5.5 inch</b>O nouă lansare are loc astăzi pe piața smartphone, o zi în care Motorola anunță debutul terminalelor Moto G5S și Moto G5S Plus - acestea fiind un soi de ediții speciale pentru variantele anterior lansate la vânzare. Avem pe ambele handset-uri parte

În mai puțin de 6 luni de la debutul comercial al smartphone-urilor Moto G5 și Moto G5 Plus, cei de la Motorola au decis că este momentul potrivit pentru o actualizare la nivel de hardware. Fix acest lucru se întâmplă astăzi pe data de 1 august când compania condusă de Lenovo anunță lansarea versiunilor speciale ce vor fi cunoscute pe piață drept Motorola Moto G5S, respectiv Motorola Moto G5S Plus.

Moto G5S

Cu ceva mai puține noutăți este varianta standard Moto G5S care face trecerea de la un display IPS de 5 inch la unul de 5.2 inch cu rezoluție Full HD. Și bateria crește în capacitate de la 2800 la 3000 mAh, iar un alt salt se remarcă la camera foto din spate care acum este reprezentată de către un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 versus cel de 13 megapixeli regăsit pe modelul anterior.

Avem 32 GB de stocare și 3 GB RAM, iar procesorul nu se schimbă - fiind vorba tot despre un Snapdragon 430. Rămâne și portul microUSB v2.0 la posturi și la fel și scanner-ul de amprente plasat frontal. Aflăm că prețul acestui telefon este de 249 euro.

Moto G5S Plus

Cât despre Moto G5S Plus, aici avem upgrade-uri mai seriose. Cel mai interesant aspect este camera foto duală din spate ce dispune de doi senzori de 13 megapixeli care împreună ne oferă posibilitatea de realizare a fotografiilor cu efect bokeh. Pentru selfie-uri avem un senor de 8 megapixeli de această dată și pe lista sa de dotări mai întâlnim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie IPS.

Se păstrează procesorul Snapdragon 625, bateria de 3000 mAh, portul microUSB v2.0 și scanner-ul de amprente din față. Moto G5S Plus vine în variante cu 32 GB stocare + 3 GB RAM, respectiv 64 GB stocare + 4 GB RAM și va fi comercializat la un preț de 299 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×