Furtul de smartphone-uri bate furtul de poșete În metroul parizian

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 948 ori
<b>Furtul de smartphone-uri bate furtul de poșete În metroul parizian</b>Hoții din Paris au efectuat recent o schimbare de strategie, după cum arată statisticile autorităților franceze, ce afirmă că în ultima vreme se fură mai multe smartphone-uri decât poșete în metroul parizian. &nbsp; Sunt preferate iPhone-urile...

Hoții din Paris au efectuat recent o schimbare de strategie, după cum arată statisticile autorităților franceze, ce afirmă că în ultima vreme se fură mai multe smartphone-uri decât poșete în metroul parizian.

Sunt preferate iPhone-urile și terminalele BlackBerry, conform lui Michel Gaudin, șeful poliției din Paris. Aparent, unul din două furturi în transportul public implică un telefon mobil la această oră, în vreme ce poșetele și portofelele reprezintă doar 33% din incidente. 70% dintre telefoanele furate în Paris sunt smartphone-uri, arată aceleași statistici.

Dintre terminalele high end subtilizate, 58% sunt iPhone-uri, în vreme ce modelele BlackBerrry reprezintă 10%. șeful poliției pariziene declara recent că înregistrarea unei creșteri cu 8.9% la capitolul infracțiuni cu violență de la începutul anului are ca motiv (printre altele) furturile de smartphone-uri. Guvernul francez intenționează să pună în aplicare o lege de blocare a terminalelor mobile, prin înregistrarea numerelor lor seriale IMEI.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×