Smartphone-uri pentru toți soldații: un program sponsorizat de SUA!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.083 ori
<b>Smartphone-uri pentru toți soldații: un program sponsorizat de SUA!</b>Statele Unite intenționează să își doteze mercen... soldații cu smartphone-uri, acestea urmând să facă parte din echipamentul standard al acestora. Fie că e vorba de iPhone-uri sau modele Android, terminalele vor fi mereu în buzunarul sau...

Statele Unite intenționează să își doteze mercen... soldații cu smartphone-uri, acestea urmând să facă parte din echipamentul standard al acestora. Fie că e vorba de iPhone-uri sau modele Android, terminalele vor fi mereu în buzunarul sau ranița soldaților, conform USA Today.

Programul Armatei SUA poartă numele de "Conectarea Soldaților la Aplicații Digitale" și a fost deja inițiat în câteva baze militare, precum Ford Leonard Wood. Oficialii armatei iau în calcul nu doar smartphone-uri ci și alte terminale portabile, precum iPad-uri, modele Kindle, Nook sau chiar mini-proiectoare.

Scopul utilizării acestor gadgeturi este conectarea permanentă la Internet și surse de informație, aspect vital pe câmpul de luptă. Fie că e vorba de hărți detaliate ale unei anumite zone, informații de ultima oră sau pur și simplu comunicarea între soldați, smartphone-urile se vor dovedi utile. în acest moment singura problemă este securizarea telefoanelor, pentru a evita scurgerea de informații, iar odată rezolvat și acest aspect, terminalele vor fi gata de război.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×