Smartphone-uri pentru toți soldații: un program sponsorizat de SUA!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.100 ori
<b>Smartphone-uri pentru toți soldații: un program sponsorizat de SUA!</b>Statele Unite intenționează să își doteze mercen... soldații cu smartphone-uri, acestea urmând să facă parte din echipamentul standard al acestora. Fie că e vorba de iPhone-uri sau modele Android, terminalele vor fi mereu în buzunarul sau...

Statele Unite intenționează să își doteze mercen... soldații cu smartphone-uri, acestea urmând să facă parte din echipamentul standard al acestora. Fie că e vorba de iPhone-uri sau modele Android, terminalele vor fi mereu în buzunarul sau ranița soldaților, conform USA Today.

Programul Armatei SUA poartă numele de "Conectarea Soldaților la Aplicații Digitale" și a fost deja inițiat în câteva baze militare, precum Ford Leonard Wood. Oficialii armatei iau în calcul nu doar smartphone-uri ci și alte terminale portabile, precum iPad-uri, modele Kindle, Nook sau chiar mini-proiectoare.

Scopul utilizării acestor gadgeturi este conectarea permanentă la Internet și surse de informație, aspect vital pe câmpul de luptă. Fie că e vorba de hărți detaliate ale unei anumite zone, informații de ultima oră sau pur și simplu comunicarea între soldați, smartphone-urile se vor dovedi utile. în acest moment singura problemă este securizarea telefoanelor, pentru a evita scurgerea de informații, iar odată rezolvat și acest aspect, terminalele vor fi gata de război.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×