Nokia concediază angajați ai sediului din Finlanda; probleme În țara de baștină?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.443 ori
<b>Nokia concediază angajați ai sediului din Finlanda; probleme În țara de baștină?</b>Veștile rele vin de această dată dintr-un loc mai friguros decât țara noastră: Finlanda. Astfel, aflăm că Nokia va concedia în jur de 800 de angajați ai sediului său principal din țara de baștină a companiei. Angajații afectați vor fi...

Veștile rele vin de această dată dintr-un loc mai friguros decât țara noastră: Finlanda. Astfel, aflăm că Nokia va concedia în jur de 800 de angajați ai sediului său principal din țara de baștină a companiei.

Angajații afectați vor fi anunțați în următoarele zile, iar concedierile vor fi puse în aplicare în luna ianuarie a anului viitor. Compania finlandeză va plăti 6 până la 15 luni de salariu celor care îi vor părăsi staff-ul. Nu știm dacă să punem această decizie pe seama eternei crize economice pomenite în 2010 sau să dăm vina pe strategia păguboasă adoptată de Nokia recent.

Vorbim evident despre susținerea continuă a lui Symbian, amânarea lansării unui super-smartphone cu MeeGo la bord, sau a unei tablete și recent și amânarea lansării lui Nokia E7, unul dintre cele mai așteptate telefoane ale lunii. și asta ca să nu mai vorbim de scăderea de cotă de piață a lui Symbian și implicit și Nokia, din cauza vânzărilor crescut de terminale Android și iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×