Futuremark pregătește o aplicație de benchmark ce va deveni standard În universul telefoanelor și tabletelor Android

1.005 ori
<b>Futuremark pregătește o aplicație de benchmark ce va deveni standard În universul telefoanelor și tabletelor Android</b>Futuremark a realizat 3DMark și PCMark - de 10 ani sunt standardele din zona PC-urilor. Sunt utilizate de către toate site-urile / blogurile / revistele de tehnologie world wide. Acum au în pregătire un test de benchmark complex care să facă lumină...

Futuremark a realizat 3DMark și PCMark - de 10 ani sunt standardele din zona PC-urilor. Sunt utilizate de către toate site-urile / blogurile / revistele de tehnologie world wide. Acum au în pregătire un test de benchmark complex care să facă lumină în ce privește capacitățile telefoanelor și tabletelor Android.

Lansarea ar urma să aibă loc în a doua parte a lui 2012. Au primit sprijin de la Acer, Intel, Qualcomm și SinTel-Optus. Sprijinul Qualcomm mi se pare a avea cea mai mare însemnătate ținând cont de experiența lor în domeniul procesoarelor și GPU-urilor de pe telefoane și tablete cu sistem de operare mobil by Google.

3DMark pentru Android va măsura performanța bazându-se pe: randarea GPU, CPU și teste fizice via standardul Open GL ES2.0. în 2013 va apărea 3DMark pentru Windows. Relevanța testului 3DMark pentru Android va depăși ce avem la ora actuală: Quadrant, Vellamo, NenaMark 1, NenaMark 2, CF-Bench, AnTuTu Benchmark, etc.

S-au implicat în dezvoltarea sa și Microsoft, NVIDIA, Samsung și AMD. Observați de câtă atenție se bucură un test de benchmark, nevoia de a face o ierarhie pe baza performanețor realizate în mod real, ceva cu care să ieși în fața publicului și un brand să se laude că are cel mai performant produs sau cu un anumit procent peste precedentul din serie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×