HTC One X+ descoperit În benchmark-ul NenaMark 2, cu CPU Tegra 3+, Android 4.1.1

1.860 ori
<b>HTC One X+ descoperit În benchmark-ul NenaMark 2, cu CPU Tegra 3+, Android 4.1.1</b>Despre HTC One X+ se vorbește de 2-3 săptămâni, drept varianta ușor actualizată a faimosului telefon quad core pe care l-am testat în luna aprilie. Acest model a fost depistat acum și în benchmark-ul NenaMark 2, care își publică rezultatele...

Despre HTC One X+ se vorbește de 2-3 săptămâni, drept varianta ușor actualizată a faimosului telefon quad core pe care l-am testat în luna aprilie. Acest model a fost depistat acum și în benchmark-ul NenaMark 2, care își publică rezultatele online, spre vizionarea tuturor.

Se pare că telefonul vine cu un CPU Nvidia Tegra 3+ la 1.7 GHz și un display cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Cunoscut sub numele de cod HTC PM63100, acest terminal rulează Android 4.1.1 în locul lui Android 4.0.3 pe care îl găsim pe One X. Se pare că acest nou model are și numele de cod Evitaire și că va fi lansat prin operatorul american AT&T, printre alții. Scorul lui One X+ este de 58.50 FPS în acest test, aproape de modele ca ASUS PadFone sau Samsung Galaxy S III, dotate cu CPU Snapdragon S4, respectiv Exynos quad core.

HTC One X+ descoperit În benchmark-ul NenaMark 2, cu CPU Tegra 3+, Android 4.1.1

De vreme ce telefonul va debuta prin operatori americani, inseamna că Nvidia și-a rezolvat problemele cu compatibilitatea cu rețelele 4G americane. Până acum procesoarele lor erau înlocuite cu chipseturi Qualcomm, care se împăcau mai bine cu LTE-ul. Odată cu achiziția Icera de către Nvidia și-a făcut apariția și modemul LTE de care au atâta nevoie procesoarele Tegra 3 și a rezultat astfel varianta Tegra 3+ cu chipset de conectivitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×