Nokia Lumia X, telefon Windows Phone 8 cu camera rotativă; Fals sau real?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.302 ori
<b>Nokia Lumia X, telefon Windows Phone 8 cu camera rotativă; Fals sau real?</b>Prietenii de la Concept Phones au primit pe mail în această dimineață o fotografie cu un telefon foarte interesant, Nokia Lumia X, un terminal Windows Phone 8 cu camera rotativă. Johnny, cel care a trimis poza afirma că o are de la un fost angajat...

Prietenii de la Concept Phones au primit pe mail în această dimineață o fotografie cu un telefon foarte interesant, Nokia Lumia X, un terminal Windows Phone 8 cu camera rotativă. Johnny, cel care a trimis poza afirma că o are de la un fost angajat Nokia în secțiunea de Design a companiei și declară că telefonul va sosi pe piața în septembrie.

Aparent, acest model dispune de un ecran HD, rulează Windows Phone 8, are o cameră de 8 megapixeli și folosește tehnologia ClearBlack AMOLED. Sub carcasa se ascunde un CPU Snapdragon S4 dual core, iar camera sa de 8 megapixeli e bazată pe tehnologie Carl Zeiss. în ce privește designul, el aduce foarte mult cu cel al telefonului Nokia 5700 XpressMusic (imaginea de mai jos) și puțin cu al lui Nokia N93, totul datorită camerei rotative.

Nokia 5700 XpressMusic

E greu de crezut că Nokia se va întoarce atât de mult în trecut cu designul, deci acest Nokia Lumia X ar trebui privit mai degrabă ca un prototip sau concept decât ca un terminal real. știm totuși că Nokia are obiceiul de a recicla designuri de telefoane, deci totul e posibil în ziua de azi. După părerea mea însă, șansele ca acest model să fie real, sunt sub 0,1%. Voi ce părere aveți? S-ar cumpăra totuși un astfel de device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×