Iată care este cel mai bun preț pentru Google Chomecast 2.0 în acest moment

2.471 ori
<b>Iată care este cel mai bun preț pentru Google Chomecast 2.0 în acest moment</b>În situația în care nu aveți un smart TV, un TV Box sau o consolă și doriți o variantă mai accesibilă pentru a face streaming pe marele ecran, există opțiunea numită Google Chromecast 2.0. Acest dongle se vinde în acest moment pentru suma de

Cei care sunt în căutarea unei alternative foarte accesibile prin care să își transforme televizorul într-unul smart, există opțiunea numită Google Chomecast 2.0. Acest dongle smart este disponibil în aceste zile la cel mai bun preț de la Black Friday încoace, fiind disponibil în oferta eMAG.ro la suma de numai 169.99 lei. Se poate ridica direct din showroom sau puteți alege expedierea prin curier, sau chiar și poștă.

Google Chomecast 2.0

Acest dispozitiv funcționează în tandem cu smartphone-ul vostru și astfel puteți face streaming pentru serialele și clipurile preferate, dar și pentru muzica din telefon direct pe marele ecran. Se va conecta direct la portul HDMI de pe televizorul vostru și există aici și o secțiune de jocuri pe care le puteți juca folosind telefonul pe post de controller.

Ca să vă dați seama cât de popular este Google Chromecast 2.0, aflați că pe eMAG produsul are o notă de 4.68 din 5 - asta pe seama a 799 recenzii, ceea ce este de-a dreptul spectaculos. Puteți achiziționa acest gadget de aici și puteți descoperi și alte oferte în campania actuală a retailerului numită Weekend Superstars.

Video review Google Chomecast 2.0

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×