Fuziune Între Romtelecom și Cosmote până În 2015?

1.519 ori
<b>Fuziune Între Romtelecom și Cosmote până În 2015?</b>Grupul elen OTE este deținut într-un anumit procent de către gigantul german în domeniul telecomunicațiilor - Deutsche Telekom. Știți că grupul OTE are pachetul majoritar de acțiuni la operatorul de telefonie Cosmote cât și la Romtelecom....

Grupul elen OTE este deținut într-un anumit procent de către gigantul german în domeniul telecomunicațiilor - Deutsche Telekom. Știți că grupul OTE are pachetul majoritar de acțiuni la operatorul de telefonie Cosmote cât și la Romtelecom.

Există numeroase zvonuri în piață cum că Deutsche Telekom ar pregăti să rebranduiască cele două companii, să le unifice în una singură spre a reduce costurile operaționale și a maximiza produsul, a avea o singură campanie de marketing / publicitate și astfel să aducă o ofertă completă, peste cea a concurenței.

Abonamentele Cosmote includ și minute în Romtelecom, din sediile Germanos și Internity se pot semna abonamente de cablu către Romtelecom, au și diverse oferte combinate. Mi s-ar părea un pas firesc.

ZF.ro spune că există informații cum că Deutsche Telekom are în plan să unifice Cosmote și Romtelecom până în 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×