Un nou smartphone quad core cu ecran Full HD se alătura trendului, de această dată un model Pantech Vega

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.000 ori
<b>Un nou smartphone quad core cu ecran Full HD se alătura trendului, de această dată un model Pantech Vega</b>Terminalele Pantech Vega sunt populare în Asia și brandul sud-coreean a cunoscut succesul și în Statele Unite, prin câteva modele vândute la abonament. La noi nu au ajuns încă modelele Pantech și nu cred că se va întâmpla asta prea curând....

Terminalele Pantech Vega sunt populare în Asia și brandul sud-coreean a cunoscut succesul și în Statele Unite, prin câteva modele vândute la abonament. La noi nu au ajuns încă modelele Pantech și nu cred că se va întâmpla asta prea curând. în schimb, se pare că producătorul asiatic are planuri mari pentru perioada următoare, când intentioneaza să lanseze un smartphone full HD.

în ultima vreme am văzut tot soiul de mari companii, de la Lenovo la ZTE și de la Huawei la Oppo cum pregătesc astfel de handseturi, tonul fiind dat de HTC J Butterfly/Droid DNA. Noul venit poartă numele de cod Pantech Vega IM-A860, va avea procesor quad core și ecran de mari dimensiuni, cu rezoluție 1080p. Avem și o certificare WiFi pentru acest model, care indică prezența ecranului anterior menționat, dar și a unui procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, o alegere extrem de populară în ultima vreme, fiind prezent și pe ASUS PadFone 2 și LG Nexus 4, de exemplu.

Avem și 2 GB RAM pe acest nou venit, iar sistemul de operare ales este Android 4.1 Jelly Bean. Nu avem informații despre camera sau spațiu de stocare sau baterie deocamdată. Pantech lansează de obicei smartphone-uri care arata destul de bine, dar nu ies în evidență cu ceva față de rivali. Atuul lor este prețul scăzut de obicei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×