Gadgetul pentru spioni GSM Microspie, acopera o distanta nelimitata

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.148 ori
<b>Gadgetul pentru spioni GSM Microspie, acopera o distanta nelimitata</b>Daca sunteti genul de iubit gelos sau pur si simplu doriti sa faceti o gluma unor prieteni ascultandu-le conversatiile, va va tenta gadgetul GSM Microspie. Acesta poate fi urmarit in actiune in clipul urmator, iar detalii despre gadget aflati mai jos: GSM...

Daca sunteti genul de iubit gelos sau pur si simplu doriti sa faceti o gluma unor prieteni ascultandu-le conversatiile, va va tenta gadgetul GSM Microspie. Acesta poate fi urmarit in actiune in clipul urmator, iar detalii despre gadget aflati mai jos:

GSM Microspie acopera o distanta nelimitata si are dimensiuni mici (43 x 34 x 17 mm), in vreme ce bateria sa interna rezista pana la 6 zile in standby. Timpul de ascultare ajunge pana la 6 sau 8 ore, iar procesorul audio digital incorporat confera sunetului o calitate exceptionala. Numele de cod al produsului este PLM-JNGSMTX08 el find de fapt un transmitator GSM, in care introduceti o cartela SIM, sunand apoi la acel numar pentru a asculta tot ce se intampla in jurul transmitatorului.

Gadgetul poate fi ascuns oriunde, de la un scaun dintr-un automobil, pana la o poseta sau un buzunar. Pentru a incarca acest aparat pentru spionaj veti folosi alimentare standard de 220V sau pe cea de 12V din masina. Pretul produsului este destul de piperat, 1299 euro, iar el soseste si cu accesorii optionale, cum ar fi un cablu conector pentru masina. Gadgetul opereaza in retele GSM de 850/900/1800/1900 MHz si foloseste o baterie Li-Ion interna.

Sursa: [Translate.google.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×