Interfata stil iPhone, acum pe Windows Mobile - Winterface 1.3.1 (Video)

1.693 ori
<b>Interfata stil iPhone, acum pe Windows Mobile - Winterface 1.3.1 (Video)</b>Daca ati auzit de Winterface, stiti probabil ca acest soft permite emularea interfatei specifice lui iPhone pe un terminal Windows Mobile. In cazul clipului de mai jos este vorba de HTC Touch HD, pe care a fost testata revolutionara interfata: Dupa cum...

Daca ati auzit de Winterface, stiti probabil ca acest soft permite emularea interfatei specifice lui iPhone pe un terminal Windows Mobile. In cazul clipului de mai jos este vorba de HTC Touch HD, pe care a fost testata revolutionara interfata:

Dupa cum puteti vedea, scrollul se realizeaza cu foarte mare usurinta, iar touchscreen-ul raspunde perfect la comenzi. Deblocarea telefonului se realizeaza tot prin interactiune touch, iar utilizatorul se "joaca" putin prin meniuri pentru a ne demonstra potentialul lui Winterface 1.3.1.

El modifica nivelul de iluminare a ecranului si ne prezinta interfata meniului Foto/Video al handsetului, o optiune foarte intuitiva. Veti putea adauga iconuri la cele deja prezente pe ecranul Home al terminalului, selectand aplicatia dorita dintr-o lista destul de lunga, care include jocuri, calendar si multe altele. Este suportat si drag & drop si activarea unor optiuni prin simpla apasare cu degetul pe iconuri.

Sursa: [Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×