Jocuri de pe Xbox, disponibile in curand pe telefonul mobil

1.911 ori
<b>Jocuri de pe Xbox, disponibile in curand pe telefonul mobil</b>Daca sunteti pasionati de jocurile pe consola Xbox 360, probabil va va incanta sa aflati ca le veti putea juca si pe telefonul mobil, mai exact pe un terminal dotat cu noile procesoare Mali 200 si Mali 400. Remi Pedersen, product manager pe sectiunea...

Daca sunteti pasionati de jocurile pe consola Xbox 360, probabil va va incanta sa aflati ca le veti putea juca si pe telefonul mobil, mai exact pe un terminal dotat cu noile procesoare Mali 200 si Mali 400.

Remi Pedersen, product manager pe sectiunea grafica la ARM afirma ca un astfel de handset ar putea sosi pe piata chiar in iarna acestui an, la pretul de 100 de dolari si va putea rula toate jocurile de pe Xbox. Se pare ca procesoarele grafice mobile Mali si-au facut deja aparitia pe lista de specificatii a catorva telefoane mobile, printre care si LG Renoir.

Pedersen promite ca procesoarele vor suporta Anti-Aliasing 4x si chiar 16x, fara a incarca sistemul prea mult, in vreme ce noile terminale care vor veni cu o grafica avansata, vor oferi suport pentru OpenGL ES 2.0. Datorita lui Mali, terminalele vor rula orice joc Flash si Java, plus titluri 3D cu 16 milioane de triunghiuri pe secunda si 275 de milioane de pixeli pe secunda.

Varianta Mali 400 va oferi suport 1080p si de parca specificatiile acestor procesoare grafice nu erau de ajuns, ele vor avea si consum redus de energie.

Sursa: [Pcworld.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×