Primele clipuri publicitare cu HTC One M9 ajung pe web; design-ul telefonului este acum confirmat în totalitate

1.923 ori
<b>Primele clipuri publicitare cu HTC One M9 ajung pe web; design-ul telefonului este acum confirmat în totalitate</b>După randările dezvăluite de către @upleaks chiar acum c&acirc;teva ore, iată că acum același cont de Twitter face publice preț de c&acirc;teva minute o serie de clipuri publicitare cu noul HTC One M9, smartphone al cărui design este confirmat...

După randările dezvăluite de către @upleaks chiar acum câteva ore, iată că acum același cont de Twitter face publice preț de câteva minute o serie de clipuri publicitare cu noul HTC One M9, smartphone al cărui design este confirmat în totalitate.

Deși videoclipurile în cauză au fost eliminate de către @upleaks în doar câteva minute, acesta postând și un update pe pagina sa oficială, declarând faptul că își asumă riscuri prea mari prin dezvăluirea acestor materiale, la scurt timp un alt cont de YouTube a fost pe fază și reușește să ni le prezinte.


Unul dintre cele două clipuri ne dezvăluie prezența unei camere foto selfie de top, fiind vorba despre un senzor Ultrapixel. Pe de altă parte, celelalte două clipuri ne demonstrează posibilitățile în materie de customizare grafică prin intermediul unor teme, One M9 urmând a sosi cu Android 5.0 Lollipop și interfața HTC Sense UI.

Noutatea este reprezentată și de integrarea tehnologiei Dolby Audio pentru cele două difuzoare stereo, respectiv de camera foto principală de 20 megapixeli. Așadar, putem spune că HTC One M9 și-a împărtășit toate secretele cu această ocazie. Sunteți dezamăgiți de noul One?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×