Galaxy Tab are probleme: producția redusă cu 50%, aparent din cauza vânzărilor scăzute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.911 ori
<b>Galaxy Tab are probleme: producția redusă cu 50%, aparent din cauza vânzărilor scăzute</b>Deși Samsung Galaxy Tab este cea mai atractivă tabletă de pe piață, dacă nu ați căzut deja victimă farmecului lui iPad, se pare că acest produs ar avea probleme cu vânzările. Vestea vine de la analistul Wall Street Ashok Kumar, care ar fi...

Deși Samsung Galaxy Tab este cea mai atractivă tabletă de pe piață, dacă nu ați căzut deja victimă farmecului lui iPad, se pare că acest produs ar avea probleme cu vânzările. Vestea vine de la analistul Wall Street, Ashok Kumar, care ar fi descoperit că Samsung a redus producția terminalului Android de 7 inchi cu 50%, din cauza vânzărilor.

Evident, până la o confirmare oficială aceste vești rămân doar zvonuri, mai ales având în vedere recenziile pozitive ale tabletei și prețul său destul de rezonabil, în oferta operatorilor din toată lumea. Recent am aflat că Samsung se asteaptă să vândă în jur de 1 milion de tablete în 2010 și ne vine greu să credem că producătorul asiatic ar face astfel de afirmații fără o bază solidă.

Există cu siguranță numeroși cumpărători care vor opta pentru Android în defavoarea lui iOS și vor prefera cele două camere și suportul Flash de pe Galaxy Tab. Perioada Crăciunului va stabili potențialul real al tabletei, mai ales că până atunci vor mai apărea câțiva rivali de marcă în acest segment de produse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×