MeeGo 1.1 În acțiune pe platforma hardware Moorestown (Video)

Autor:  | Publicat în:  MeeGo 1.110 ori
<b>MeeGo 1.1 În acțiune pe platforma hardware Moorestown (Video)</b>Conferința MeeGo 2010 este în plină desfășurare, ocazie cu care putem vedea în acțiune următorul terminal, care rulează OS-ul MeeGo 1.1. Handsetul folosește platforma Intel Moorestown și ne întrebăm dacă acest smartphone atractiv va purta...

Conferința MeeGo 2010 este în plină desfășurare, ocazie cu care putem vedea în acțiune următorul terminal, care rulează OS-ul MeeGo 1.1. Handsetul folosește platforma Intel Moorestown și ne întrebăm dacă acest smartphone atractiv va purta branding Nokia sau va fi un telefon-surpriza din partea celor de la Intel.

După cum puteți vedea și în clipul de mai sus, atuul lui MeeGo este reprezentat de fluiditatea sa și de modalitatea de trecere de la o aplicație la alta și navigarea în meniuri. Totul se realizează prin scrolling foarte ușor, fie el vertical sau orizontal. Putem defini experiența din clipul de mai sus astfel: software open source ce rulează pe hardware necomercial (prototip).

Din câte vedem, Firefox nu este încă finisat în varianta pentru MeeGo, timpul său de incărcare fiind enorm, dar măcar știm că dezvoltatorii sunt pe drumul cel bun. O veste bună este că în sfărșit vedem și un smartphone non-ARM rulând un OS de nouă generație și așteptăm cu nerăbdare și următoarele vești despre MeeGo și eventual un nou model Nokia confirmat cu ocazia conferinței.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×