Gangsterii canadieni folosesc terminale BlackBerry pentru a comunica!

1.042 ori
<b>Gangsterii canadieni folosesc terminale BlackBerry pentru a comunica!</b>Lupta dintre autoritati si gastile organizate a capatat noi dimensiuni, devenind chiar un razboi tehnologic. Acum, politia incearca sa prinda suspectii prin intermediul emailurilor si mesajelor text trimise de acestia, dar si cu ajutorul convorbirilor...

Lupta dintre autoritati si gastile organizate a capatat noi dimensiuni, devenind chiar un razboi tehnologic. Acum, politia incearca sa prinda suspectii prin intermediul emailurilor si mesajelor text trimise de acestia, dar si cu ajutorul convorbirilor telefonice.

Gangsterii incearca la randul lor sa gaseasca diverse alternative la convorbirile standard, pentru a pacali autoritatile. Se pare ca raufacatorii canadieni asociati in gasti au acum un nou partener in actiunile lor criminale: RIM BlackBerry. Acestea au devenit telefoanele preferate ale infractorilor, iar smartphone-urile produse de RIM ofera linii sigure de comunicatii pe care politia nu le poate urmari.

De vreme ce autoritatile nu pot afla ce vorbesc criminalii, politia nu-i poate prinde in flagrant sau aresta. Sa fie oare acest segment bizar motivul pentru care producatorul smartphone-urilor BlackBerry prospera? Ne indoim ca exista "oferte speciale pentru gangsteri", fiind mai degraba vorba despre exploatarea securitatii mai stricte a convorbirilor in cazul acestor terminale. Asteptam cu interes sa vedem cat timp le va lua infractorilor autohtoni pentru a se reprofila in pirati virtuali, care vor folosi in mod regulat BlackBerry-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×