Joost si DiVX conlucreaza

Autor:  | Publicat în:  Software 834 ori
<b>Joost si DiVX conlucreaza</b>Noua platforma DiVX va primi aportul celor de la Joost, celebrul serviciu de Internet video. Cele 2 companii vor lucra impreuna pentru a spori potentialul platformei, oferind noi servicii clientilor. Platforma DiVX permite streaming muzical, foto si video...

Noua platforma DiVX va primi aportul celor de la Joost, celebrul serviciu de Internet video. Cele 2 companii vor lucra impreuna pentru a spori potentialul platformei, oferind noi servicii clientilor.

Platforma DiVX permite streaming muzical, foto si video prin intermediul PC-ului, beneficiind in viitor si de un plugin Joost. Vom vedea o lansare a noului serviciu in noiembrie, dar nu se cunosc prea multe detalii la ora actuala. Totusi speram ca Joost isi va imbogati colectia de continuturi pentru a se ridica la nivelul serviciilor DiVX, desi nici unul dintre acestea nu se compara cu cele oferite de televiziunea prin cablu.

YouTube are cel mai mult potential la acest capitol, fiind definitia streamingului de calitate, dar pierzand prin universalizarea continuturilor sale, fara a se concentra pe un serviciu viabil si disponibil constant. Intre timp, streamingul mobil ia tot mai mult avant, demonstrand cu adevarat ca displayurile terminalelor portabile sunt cu adevarat "cel de-al patrulea ecran". Competitia in acest domeniu nu poate fi decat benefica, avand in vedere ca fiecare lansare a unui serviciu de streaming video/audio/foto aduce o crestere a vitezei si a calitatii imaginilor si continuturilor audio disponibile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×