Garmin-Asus anunta modelul Android A50 si handsetul WM M10

2.010 ori
<b>Garmin-Asus anunta modelul Android A50 si handsetul WM M10</b>Garmin-Asus tocmai a anuntat primul sau smartphone ce ruleaza Android, modelul nuvifone A50, dar si&nbsp; un model Windows Mobile, M10. Nuvifone A50 foloseste o antena GPS foarte sensibila si pastreaza multe din functiile navigationale pe care le-ati gasi...

Garmin-Asus tocmai a anuntat primul sau smartphone ce ruleaza Android, modelul nuvifone A50, dar si  un model Windows Mobile, M10. Nuvifone A50 foloseste o antena GPS foarte sensibila si pastreaza multe din functiile navigationale pe care le-ati gasi pe un GPS Garmin.

Printre aceste functii se numara navigarea turn by turn, ghidarea vocala si sofatul asistat de software. Hartile cu care vine smartphone-ul sunt preinstalate pe terminal, ceea ce inseamna ca veti putea folosi functia navigationala si atunci cand nu aveti acoperire. Garmin-Asus nuvifone A50 suporta harti cityXplorer si va veni la pachet cu un cradle auto customizat de Garmin.

Vor fi disponibile si suite de aplicatii oferite de Garmin-Asus, care vor furniza informatii despre vreme, trafic, radare sau preturile combustibililor. Nuvifone A50 include pe lista de specificatii un ecran HVGA touch de 3.5 inchi, Google Maps cu Street View, sincronizare Microsoft Exchange, browserul multitouch WebKit, o camera de 3 megapixeli, memorie interna de 4 GB si un slot pentru carduri microSD. Terminalul va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2010, la un pret necunoscut inca.

Garmin-Asus nuviphone M10

Garmin-Asus a mai anuntat ieri si modelul M10, care ruleaza Windows Mobile 6.5.3 si vine cu un ecran WVGA touch de 3.5 inchi, task manager 3D, WiFi, software Garmin GPS si o camera de 5 megapixeli. Memoria handsetului este de 4 GB, iar smartphone-ul va sosi pe piata in prima jumatate a acestui an.

Ambele telefoane vor fi prezentate la standul Garmin-Asus de la MWC 2010 saptamana viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×