Opera Mobile 10 Beta 3, acum si in varianta pentru Symbian si Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.762 ori
<b>Opera Mobile 10 Beta 3, acum si in varianta pentru Symbian si Windows Mobile</b>Opera Software tocmai a anuntat o serie de imbunatatiri ale browserului Opera Mobile 10, ajuns la versiunea Beta 3, compatibila cu Symbian si Windows Mobile. Beta 3 este o versiune mai stabila decat cea precedenta, rezolvand multe din problemele acesteia...

Opera Software tocmai a anuntat o serie de imbunatatiri ale browserului Opera Mobile 10, ajuns la versiunea Beta 3, compatibila cu Symbian si Windows Mobile. Beta 3 este o versiune mai stabila decat cea precedenta, rezolvand multe din problemele acesteia si oferind utilizatorilor noi functii.

Puteti descarca varianta pentru PC a browserului de aici, sau sa accesati m.opera.com de pe telefonul mobil. Printre imbunatatirile lui Opera Mobile 10 Beta 3 se numara suportul pentru tastatura virtuala in Windows Mobile, dar si suportul experimental pentru Flash in Windows Mobile, pe terminalele cu ecran touch.

Veti avea nevoie totusi de un handset puternic pentru ca aceasta functie sa fie disponibila. Un exemplu bun este HTC HD2, dar pe modelele cu procesor lent browserul nu va rula la fel de lin. Iata si o serie de imbunatatiri pe care le aduce Opera Mobila 10 Beta 3 pe Symbian S60:

- a fost rezolvata problema cu selectarea textului
- bug fix-uri generale
- sincronizare completa a bookmark-urilor din Opera Link
- caracterele non-latine sunt suportate de interfata
- problemele cu inputul si tastatura au fost rezolvate

In ce priveste varianta Windows Mobile, iata imbunatatirile aduse:

- suport Flash Lite 3.1
- bug fix-uri generale, la capitolul stabilitate si interfata
- sincronizarea bookmark-urilor din Opera Link este disponibila
- a fost implementat suport BIDI pentru extensiile de limbaj
- numerele de telefon in format text devin linkuri
- sunetul din fundal este suportat

Exista inca probleme cu aceasta versiune, cum ar fi pierderea bookmark-urilor din Beta 2, lipsa suportului pentru Hotmail, probleme cu Dragonfly si scaderea performantei browserului de-a lungul utilizarii. Mai multe detalii aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×