Garmin Nuvifone, in continuare dezamagitor

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.186 ori
<b>Garmin Nuvifone, in continuare dezamagitor</b>Garmin continua sa isi amageasca fanii, care asteapta cu nerabdare ca jucatorul de pe piata GPS-urilor sa lanseze terminalul Nuvifone. Acesta a fost disponibil in cadrul showului IFA, dar fara prea mari modificari, fata de ultima oara cand aparea in...

Garmin continua sa isi amageasca fanii, care asteapta cu nerabdare ca jucatorul de pe piata GPS-urilor sa lanseze terminalul Nuvifone. Acesta a fost disponibil in cadrul showului IFA, dar fara prea mari modificari, fata de ultima oara cand aparea in public.

Prezent la IFA, un reprezentant Garmin a profitat de ocazie pentru a prezenta presei un prototip al lui Nuvifone, dar unul nefinisat, care arata la fel ca terminalul pe care il vedeam in urma cu un an. Din pacate, jurnalistii din domeniu nu au avut permisiunea de a filma interfata handsetului in actiune, sau de a vedea ecranul Home al telefonului mai mult de cateva secunde.

In plus, exact cand reprezentantul Garmin dorea sa prezinte acele functii care il faci pe Nuvi mai bun decat iPhone, handsetul s-a blocat. Iata ca pana la urma Apple iPhone si produsul celor de la Garmin au ceva in comun: bugurile. Compania mentiona in urma cu o luna ca lansarea terminalului s-a amanat pana in 2009 si speram ca macar acest termen vag sa fie respectat.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×