Hi5 Mobile se lanseaza in 26 de tari

Autor:  | Publicat în:  Software 2.134 ori
<b>Hi5 Mobile se lanseaza in 26 de tari</b>Hi5 Networks, una dintre cele mai mari retele sociale din lume a anuntat ieri ca va sosi in curand si in varianta mobila, sub numele de hi5 Mobile. Site-ul de social networking este acum disponibil pe telefoanele mobile in 26 de limbi diferite. Prin...

Hi5 Networks, una dintre cele mai mari retele sociale din lume a anuntat ieri ca va sosi in curand si in varianta mobila, sub numele de hi5 Mobile. Site-ul de social networking este acum disponibil pe telefoanele mobile in 26 de limbi diferite.

Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii pot trimite si primi mesaje, isi pot updata statusul, vizualiza profilurile prietenilor, impartasi poze si adauga noi amici. hi5 Mobile a fost optimizat pentru a functiona pe cele mai populare telefoane, inclusiv Apple iPhone, Nokia, Motorola, BlackBerry, LG, Samsung sau Sony Ericsson.

Nici o alta retea sociala, oferita si in varianta mobila nu este disponbila in atatea variante diferite de limbi. Exista numerosi utilizatori ai serviciului care au declarat ca ar prefera sa foloseasca telefonul mobil pentru a comunica prin hi5, in locul PC-ului. CEO-ul retelei sociale, Ramu Yalamanchi afirma ca utilizarea telefonului mobil pentru a beneficia de acest serviciu reprezinta o oportunitate de a profita de avantajele advertisingului hiper-localizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×