Garmin Nuvifone soseste in varianta de culoare alba

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 929 ori
<b>Garmin Nuvifone soseste in varianta de culoare alba</b>Cei de la NaviGadget au prezentat o serie de imagini cu un Nuvifone alb, postate de catre cititori, deci nu putem baga mana in foc ca acestea sunt autentice. Admiram totusi designul sau, chiar daca poza pare o opera in Photoshop. De vreme ce Apple va...

Cei de la NaviGadget au prezentat o serie de imagini cu un Nuvifone alb, postate de catre cititori, deci nu putem baga mana in foc ca acestea sunt autentice. Admiram totusi designul sau, chiar daca poza pare o opera in Photoshop.

De vreme ce Apple va oferi un iPhone 3G de 16GB de asemenea intr-o varianta de culoare alba, de ce nu ar face si Garmin la fel cu handsetul sau ? Se pare ca vom vedea un Nuvifone negru pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului la pretul de 500 de dolari, iar daca zvonurile se adeveresc vom avea acces si la versiunea alba.

Acest handset se concentreaza pe functii navigationale, intr-un ambalaj aratos, dar pretul sau nu este foarte atractiv, mai ales acum ca si iPhone 3G soseste cu GPS. Garmin va regandi probabil strategia sa de marketing, in special din cauza faptului ca functiile navigationale nu reprezinta dotari iesite din comun pentru telefoanele moderne, oricat de performante ar fi acestea. Acum ca vedem acest terminal in imagine realizam faptul ca putine terminale sunt disponibile in alb sau macar lansate in premiera in varianta alba. Cel mai celebru ar fi Google Phone, dar acesta a ramas la stadiul de zvon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×