Descarca Firefox 3 acum! Intra in Cartea Recordurilor!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.874 ori
<b>Descarca Firefox 3 acum! Intra in Cartea Recordurilor!</b>Mozilla a creat destul tam-tam in jurul mult-asteptatului browser Firefox 3, aflat in dezvoltare de ani buni si in sfarsit disponibil pentru download. Inainte de a comenta in legatura cu acesta va oferim un link de download. Producatorul browserului spera...

Mozilla a creat destul tam-tam in jurul mult-asteptatului browser Firefox 3, aflat in dezvoltare de ani buni si in sfarsit disponibil pentru download. Inainte de a comenta in legatura cu acesta va oferim un link de download.

Producatorul browserului spera sa intre in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de downloaduri de software intr-o singura zi, odata cu lansarea lui Firefox 3. Mozilla foloseste si o campanie publicitara, cerand utilizatorilor sa descarce noua versiune, iar aproape 4 milioane de downloaderi au aderat deja la aceasta "miscare".

Exista chiar si evenimente "Download Day" organizate in cinstea noului browser. Mozilla promite ca Firefox 3 va oferi viteze de navigare nemaiintalnite, de 2 ori mai mari decat versiunea precedenta. Printre functiile noii variante de Firefox se afla si bookmarkingul printr-un singur click, iar browserul va permite sa selectati pana la 5000 de add-on-uri pentru a va customiza experienta de navigare.

Va reamintim ca Firefox 3 este disponibil acum gratuit pentru Windows, Mac si Linux si se pare ca tarile in care softul este cel mai downloadat sunt SUA, Japonia, Spania si Germania.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×