Descarca Firefox 3 acum! Intra in Cartea Recordurilor!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.884 ori
<b>Descarca Firefox 3 acum! Intra in Cartea Recordurilor!</b>Mozilla a creat destul tam-tam in jurul mult-asteptatului browser Firefox 3, aflat in dezvoltare de ani buni si in sfarsit disponibil pentru download. Inainte de a comenta in legatura cu acesta va oferim un link de download. Producatorul browserului spera...

Mozilla a creat destul tam-tam in jurul mult-asteptatului browser Firefox 3, aflat in dezvoltare de ani buni si in sfarsit disponibil pentru download. Inainte de a comenta in legatura cu acesta va oferim un link de download.

Producatorul browserului spera sa intre in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de downloaduri de software intr-o singura zi, odata cu lansarea lui Firefox 3. Mozilla foloseste si o campanie publicitara, cerand utilizatorilor sa descarce noua versiune, iar aproape 4 milioane de downloaderi au aderat deja la aceasta "miscare".

Exista chiar si evenimente "Download Day" organizate in cinstea noului browser. Mozilla promite ca Firefox 3 va oferi viteze de navigare nemaiintalnite, de 2 ori mai mari decat versiunea precedenta. Printre functiile noii variante de Firefox se afla si bookmarkingul printr-un singur click, iar browserul va permite sa selectati pana la 5000 de add-on-uri pentru a va customiza experienta de navigare.

Va reamintim ca Firefox 3 este disponibil acum gratuit pentru Windows, Mac si Linux si se pare ca tarile in care softul este cel mai downloadat sunt SUA, Japonia, Spania si Germania.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×