Nokia cu touchscreen, XpressMusic 5800 "Tube" isi face aparitia intr-un poster german

1.914 ori
<b>Nokia cu touchscreen, XpressMusic 5800 "Tube" isi face aparitia intr-un poster german</b>Nokia 5800 "Tube" nu a reusit sa ramana sub acoperire recent, de vreme ce handsetul a putut fi admirat in cateva imagini spion, iar unele dintre specificatiile sale sunt deja cunoscute. Cea mai noua imagine cu acest terminal apare intr-un poster german...

Nokia 5800 "Tube" nu a reusit sa ramana sub acoperire recent, de vreme ce handsetul a putut fi admirat in cateva imagini spion, iar unele dintre specificatiile sale sunt deja cunoscute. Cea mai noua imagine cu acest terminal apare intr-un poster german SMS Shop.

Acest terminal bazat pe touchscreen si platforma S60 face parte din seria XpressMusic, in loc de XpressMedia, cum aflam initial. In ce priveste lista de specificatii, aceasta ramane sumara, iar in poster sunt mentionate doar suportul WLAN si HSDPA. Avand in vedere faptul ca toate handseturile din acest poster au fost deja anuntate, ne asteptam ca Nokia sa ne faca o surpriza si sa continue trendul inceput cu 2 zile in urma (cu E66 si E71), anuntand si modelul 5800.

Ar fi bizar ca primul telefon cu touchscreen al companiei finlandeze sa fie unul destinat melomanilor, deoarece am fi putut jura ca "Tube" va fi un smartphone, care sa rivalizeze cu iPhone 3G, HTC Touch Diamond sau XPERIA X1. In acest caz, ne asteptam ca "Tube" sa schimbe definitia handseturilor multimedia, oferind utilizatorilor experiente media cel putin la fel de placute ca si cele de pe iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×