Găselniţa unui programator şterge faţa utilizatorului folosind Face ID pe iPhone X

1.192 ori
<b>Găselniţa unui programator şterge faţa utilizatorului folosind Face ID pe iPhone X</b>Un programator ne demonstrează astăzi cum sistemul de autentificare Face ID poate fi pus la treabă și pentru alte lucruri precum ștergerea feței unui utilizatori. Ei bine da, fix la asta a folosit japonezul Kazuya Noshiro pentru a face ca

Dacă 2017 a stat sub semnul aplicaţiilor precum Prisma şi FaceApp, care pun la treabă AI-ul şi cloud-ul pentru modificări ale unor fotografii şi capturi artistice, pe final de an găsim o utilizare trăznită şi pentru Face ID.

Dezvoltatorul de jocuri Kazuya Noshiro din Japonia a reuşit să îşi şteargă complet chipul folosind senzorii Face ID de pe iPhone X. Kazuya a folosit în acest scop Unity şi experienţa sa în lucrul la ViRD pentru a crea această funcţionalitate ciudată. Programatorul a şters complet chipul său, lăsând doar gura şi ochii, după cum se vede în clipul de mai jos.

Kazuya numeşte asta "camuflaj optic" şi recunoaşte că nu îi găseşte vreo utilitate încă. E interesant faptul că se vede perfect în spatele capului său şi în afară de filtru pentru Snapchat sau Animoji, nu mă pot gândi la altă utilizare. Conceptul e simplu: întâi programatorul a înregistrat ce se află în spatele său, apoi a creat o mască digitală a feţei sale, pe care a scos-o apoi dintr-o altă înregistrare cu fundalul plus faţa. Senzorii de mişcare de pe iPhone X au sincronizat cele două seturi de imagini cu mişcarea camerei.

Cu ARKit şi senzorii TrueDepth multiple astfel de proiecte de jocuri şi aplicaţii se pot realiza pe viitor şi suntem doar la început cu potenţialul lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×