iPhone X de 256 GB este cea mai populară alegere în rândul cumpărătorilor de noi modele iPhone

1.755 ori
<b>iPhone X de 256 GB este cea mai populară alegere în rândul cumpărătorilor de noi modele iPhone</b>Ne mai rămâne fix o lună până la debutul comercial al lui iPhone X, un telefon pentru care mulți încă pun bani deoparte pentru a-l achiziționa în perioada următoare. Prin intermediul unui raport aflăm că cea mai populară variantă a acestui model

iPhone X mai are fix o lună până va începe să sosească în magazine, asta dacă nu se petrece vreo amânare neprevăzută. Interesul publicului e cu siguranţă ridicat, judecând şi numai după comenzile de iPhone 8 şi 8 Plus care nu au luat avânt ca în alţi ani. Azi aflăm şi ce versiune de iPhone X este cea mai dorită de către public.

Un studiu publicat de TheStreet  pare să indice faptul că doritorii de modele iPhone X tind să aleagă modelul cu 256 GB stocare. Acesta este preferat în faţa celui de 64 GB. Studiul a fost realizat de către RBC Capital Markets, pe un eşantion de peste 4000 de persoane. Se pare că majoritatea potenţialilor cumpărători preferă abordarea "go big or go home" pentru noul terminal, preferând să pluseze până la 1149 dolari, faţă de 999 dolari cât costă modelul de 64 GB.

A se remarca şi faptul că interesul total pentru modelele iPhone pare să fi scăzut faţă de anul trecut. Dacă anul trecut în aceeaşi perioadă un studiu similar arată că 71% dintre potenţialii cumpărători de modele iPhone le doreau pe cele mai noi, în 2017 procentajul este de 64%. Unul dintre motive ar fi faptul că iPhone 6s este în continuare disponibil şi e tentant la preţul acum mai mic decât al new entry-urilor.

În condiţiile în care filmarea 4K la 60 FPS a ajuns la ordinea zilei şi o aplicaţie AR începe să mănânce tot mai mulţi GB pe măsură ce salvaţi filmuleţe cu maimuţe dansatoare, are sens achiziţia unei variante cu cât mai multă stocare.

Prețurile din România asociate lui iPhone X pot fi verificate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×