Allview are în plan lansarea unui smartphone edge-to-edge cu breton în stilul lui iPhone X

1.552 ori
<b>Allview are în plan lansarea unui smartphone edge-to-edge cu breton în stilul lui iPhone X</b>Pe final de an sosește și roadmap-ul de lansări Allview pentru 2018, o perioadă în care așteptăm adevărate inovații în portofoliul brașovenilor, inclusiv un telefon cu breton a la iPhone X. Acesta și multe alte produse sunt incluse în

Pentru anul viitor se pare că cei de la Allview pregătesc adevărate surprize în zona smartphone, acolo unde vom vedea și un smartphone cu ecran edge-to-edge și decupaj în stilul lui iPhone X. Freza cu breton este din ce în ce mai populară și am aflat că și alte companii precum Elephone pregătesc asemenea telefoane pentru debut. Vestea că brașovenii au în plan o asemenea lansare vine prin intermediul unui calendar al lansărilor pe 2018.

Vedem aici un telefon arătos cu ecran curbat spre margini parcă împrumutat de la Galaxy S8 și cu un breton în partea de sus, semn că ar putea fi integrat aici și un sistem de autentificare facială, mai ales că randarea face aluzie la această dotare. Telefonul ar urma să debuteze în aprilie dacă planurile merg ca la carte și desigur așteptăm dotări high-end.

Avem calendarul complet al lansărilor programate de brașoveni pentru 2018, calendar pe care o să vi-l prezentăm în detaliu chiar mâine într-un articol dedicat. Dacă vă amintiți, Allview a prezentat și anul trecut un asemenea roadmap de lansări pentru 2017, mare parte din produsele amintite acolo devenind realitate. Printre acestea putem menționa oglinda inteligentă, smartphone-ul cu ecran 18:9 X4 Soul Infinity și X4 Soul, primul telefon din portofoliu cu o cameră duală.

Ne putem aștepta astfel ca și acest telefon cu ecran edge-to-edge și decupaj să devină oficial în 2018. Aflați mâine ce alte surprize are pregătite Allview pentru la anul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×