Gata cu bulele de aer şi dezlipirea foliilor de pe telefoanele cu margini curbate! Soluţia vine de la Armorz (Video)

1.729 ori
<b>Gata cu bulele de aer şi dezlipirea foliilor de pe telefoanele cu margini curbate! Soluţia vine de la Armorz (Video)</b>De aproximativ unul sau doi ani sunt la modă telefoanele cu margini curbate, ceea ce presupune comfort sporit &icirc;n m&acirc;na utilizatorului, dar şi unele probleme c&acirc;nd vine vorba de utilizarea unei folii frontale. Ei bine, cei de la Armorz au...

De aproximativ unul sau doi ani sunt la modă telefoanele cu margini curbate, ceea ce presupune comfort sporit în mâna utilizatorului, dar şi unele probleme când vine vorba de utilizarea unei folii frontale. Ei bine, cei de la Armorz au o soluţie, pe care o vedeţi mai jos.

Atunci când aplicaţi o folie pe un handset cu marginile curbate, ea este predispusă la dezlipire, decojire sau la intrarea unor bule de aer. Ei bine, soluţia Armorz Stealth Extreme R with Curve Protect vine în întâmpinarea problemelor, cel puţin pe iPhone 6. Acest strat protector se aplică în zona frontală, dar el este extins şi pe marginile ecranului, dând senzaţia că aplici un întreg panou LCD nou pe temrinal.

Gata cu bulele de aer şi dezlipirea foliilor de pe telefoanele cu margini curbate! Soluţia vine de la Armorz (Video)

Folia protectoare nu creşte în mod deosebit grosimea handsetului şi nici nu sare în ochi foarte uşor. O tehnologie specială a foliei Armorz îi permite porţiunii interioare, cea lipită direct de iPhone să absoarbă particulele de praf şi bulele, astfel încât să nu mai fie probleme cu ele. Pe când şi la noi un astfel de accesoriu, la Mobiledirect?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×