Generația de procesoare Intel Core Haswell va debuta la Computex 2013, pe 4 iunie

1.014 ori
<b>Generația de procesoare Intel Core Haswell va debuta la Computex 2013, pe 4 iunie</b>Computex 2013 începe săptămâna viitoare, iar în cadrul evenimentului din Taipei vom avea și o prezentare Intel pe 4 iunie. Această se va axă pe nouă generație de procesoare Intel Core Haswell, pe care o vom regăsi pe terminale 2 în 1, adică...

Computex 2013 începe săptămâna viitoare, iar în cadrul evenimentului din Taipei vom avea și o prezentare Intel pe 4 iunie. Această se va axă pe nouă generație de procesoare Intel Core Haswell, pe care o vom regăsi pe terminale 2 în 1, adică laptopuri cu tabletă detașabila.

Fiecare an ne-a adus câte ceva nou de la Intel, la ultimele ediții Computex și toate soluțiile au fost axate pe mobilitate. în 2011 a debutat segmentul ultrabook,apoi în 2012 am trecut la ultrabook-uri mai acccesibil că preț și dotate cu touchscreen. Anul trecut am avut parte de generația a treia Intel Core, cea Ivy Bridge și acum e rândul lui Haswell să sosească, generația a patra.  
  
Aceste CPU-uri vor fi folosite pe terminale 2 în 1, adică hibrizi între laptop și tabletă, cu ecran detașabil. Seria Haswell va avea la rândul sau sub-serii de procesoare, precum H, M, U și Y. Haswell H va aduce un setup quad core și grafica Intel Iris Pro, în vreme ce U va fi destinat ultrabook-urilor, iar Y va avea consum scăzut și va sosi pe terminalele detașabile. Revenim cu detalii de la Computex!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×