Actualizarea Android 4.2.2 pentru HTC One nu aduce Sense 5.1, dar aduce câteva modificări interesante

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.754 ori
<b>Actualizarea Android 4.2.2 pentru HTC One nu aduce Sense 5.1, dar aduce câteva modificări interesante</b>Ne așteptăm ca următorul update software pentru HTC One și HTC Butterfly să ne aducă atât Android 4.2.2, cât și HTC Sense 5.1, dar se pare că vom rămâne la versiunea Sense 5.0. Din fericire există și câteva funcți noi și îmbunătățiri,...

Ne așteptăm ca următorul update software pentru HTC One și HTC Butterfly să ne aducă atât Android 4.2.2, cât și HTC Sense 5.1, dar se pare că vom rămâne la versiunea Sense 5.0. Din fericire există și câteva funcți noi și îmbunătățiri, pe care le aflați în următoarele rânduri.

O modificare binevenită este includerea unui indicator pentru baterie cu procente în interfața telefoanelor. Mă aștept să vedem și o listă de shortcuturi și toggle-uri pentru conectivitate în zona de setări, iar Android 4.2.2 va aduce pe One și Butterfly și funcția Android Daydream. Odată cu actualizarea vom putea folosi o apăsare lungă a butonului Home drept buton Meniu, o funcție populară pe custom ROM-urile pentru HTC One.

Actualizarea Android 4.2.2 pentru HTC One nu aduce Sense 5.1, dar aduce cateva modificari interesante

O veste bună este și că acum putem înlătura iconurile din dock, ceea ce nu era posibil în HTC Sense 5.0 și pe Android 4.1.2. Sunt curios dacă Android 4.2.2 va aduce și funcția mulți account pe aceste terminale, dar vom afla asta abia când vom primi actualizarea. Ce alte opțiuni și modificări ați mai dori pe HTC One?

Actualizarea Android 4.2.2 pentru HTC One nu aduce Sense 5.1, dar aduce cateva modificari interesante

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×