Geohot nu se lasă! Promite că va hackui telefonul Sony Ericsson Xperia Play

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.761 ori
<b>Geohot nu se lasă! Promite că va hackui telefonul Sony Ericsson Xperia Play</b>La puțin timp după ce a început să strângă bani din donațiile fanilor săi pentru avocații care îl vor ajuta să se înfrunte cu Sony, hackerul Geohot a anunțat că va mai ataca gigantul japonez și pe altă cale. Ei bine, tânărul George Hotz,...

La puțin timp după ce a început să strângă bani din donațiile fanilor săi pentru avocații care îl vor ajuta să se înfrunte cu Sony, hackerul Geohot a anunțat că va mai ataca gigantul japonez și pe altă cale. Ei bine, tânărul George Hotz, cunoscut pentru faptul că a deblocat Apple iPhone și consola PlayStation 3, a promis că va hackui și telefonul consolă Sony Ericsson Xperia Play.

Cunoscut o bună perioadă de timp sub "numele de scenă" PSP Phone, acest terminal va sosi cu Android 2.3 instalat și suntem curioși ce va avea Sony Ericsson de spus atunci când Geohot va reuși acest proces de rootare. Vă reamintim că în luna ianuarie Sony a inițiat o acțiune legală împotriva lui George Hotz (Geohot), aceasta având ca rezultat confiscarea hardului acestui tânăr.

Apoi a urmat un videoclip rap realizat de Geohot ca manifest împotriva Sony și recent și o campanie de strângere de donații pentru avocații hackerului. De data aceasta problemele nu vor fi atât de mari, în cazul lui Xperia Play, deoarece rootingul nu este o activitate ilegală sau un hacking în adevăratul sens al cuvântului.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×