Geohot nu se lasă! Promite că va hackui telefonul Sony Ericsson Xperia Play

1.832 ori
<b>Geohot nu se lasă! Promite că va hackui telefonul Sony Ericsson Xperia Play</b>La puțin timp după ce a început să strângă bani din donațiile fanilor săi pentru avocații care îl vor ajuta să se înfrunte cu Sony, hackerul Geohot a anunțat că va mai ataca gigantul japonez și pe altă cale. Ei bine, tânărul George Hotz,...

La puțin timp după ce a început să strângă bani din donațiile fanilor săi pentru avocații care îl vor ajuta să se înfrunte cu Sony, hackerul Geohot a anunțat că va mai ataca gigantul japonez și pe altă cale. Ei bine, tânărul George Hotz, cunoscut pentru faptul că a deblocat Apple iPhone și consola PlayStation 3, a promis că va hackui și telefonul consolă Sony Ericsson Xperia Play.

Cunoscut o bună perioadă de timp sub "numele de scenă" PSP Phone, acest terminal va sosi cu Android 2.3 instalat și suntem curioși ce va avea Sony Ericsson de spus atunci când Geohot va reuși acest proces de rootare. Vă reamintim că în luna ianuarie Sony a inițiat o acțiune legală împotriva lui George Hotz (Geohot), aceasta având ca rezultat confiscarea hardului acestui tânăr.

Apoi a urmat un videoclip rap realizat de Geohot ca manifest împotriva Sony și recent și o campanie de strângere de donații pentru avocații hackerului. De data aceasta problemele nu vor fi atât de mari, în cazul lui Xperia Play, deoarece rootingul nu este o activitate ilegală sau un hacking în adevăratul sens al cuvântului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×