Inaki Berroeta, noul CEO Vodafone România acordă primul interviu presei romane În acest an; iată planurile de viitor ale operatorului!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.245 ori
<b>Inaki Berroeta, noul CEO Vodafone România acordă primul interviu presei romane În acest an; iată planurile de viitor ale operatorului!</b>După cum probabil știți deja, în urma promovării Lilianei Solomon (fost CEO Vodafone România) într-un post superior în cadrul operatorului, noul CEO al Vodafone România este Inaki Berroeta. Acesta a ținut recent prima conferință de presă,...

După cum probabil știți deja, în urma promovării Lilianei Solomon (fost CEO Vodafone România) într-un post superior în cadrul operatorului, noul CEO al Vodafone România este Inaki Berroeta. Acesta a ținut recent prima conferință de presă în acest an, pentru a pune publicul și jurnaliștii la curent cu planurile de viitor, atât ale companiei, cât și cele personale.

Lidia Solomon (director de comunicare Vodafone) a luat de asemenea parte la conferință, iar noul CEO a vorbit despre evoluția operatorului și despre viitoarea sa creștere. Cu această ocazie am aflat și că noul șef Vodafone s-a adaptat bine în România și că îi place să locuiască în Capitală. Inaki Berroeta a ținut să afirme că Vodafone este cel mai competitiv operator de pe piață și că vor exista schimbări de look și feeling în segmentul de retail în următoarele luni.

Au fost anunțate și investiții de 500 de milioane de euro în următorii 5 ani și o creștere a numărului de smartphone-uri și tablete din portofoliul operatorului. De asemenea, Inaki Berroeta a declarat că la ora actuală Vodafone stă cel mai bine la capitolul viteza downlink, media pe tot teritoriul țării fiind de 5.5 Mbps (reali), ceea ce conform oficialul ar înseamnă dublul nivelului atins de rivali.

L-am văzut pe noul CEO și cu un iPhone 4 în mână și am auzit chiar și laude la adresa lui iPad, semn că noul șef al companiei telecom apreciază tehnologia Apple. După o perioadă de observații și analiză a pieței autohtone, suntem curioși care vor fi primii pași spre evoluția Vodafone. Deja am aflat că noi terminale foarte interesante vor sosi în această lună.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×