GeoHot, tânărul care a deblocat iPhone-ul și consola PS3 are nevoie de donații, primește suport via PayPal

1.733 ori
<b>GeoHot, tânărul care a deblocat iPhone-ul și consola PS3 are nevoie de donații, primește suport via PayPal</b>Dacă sunteți posesor de iPhone sau PlayStation 3, ați auzit cu siguranță de George Hotz aka GeoHot, faimosul tânăr care a reușit atât să deblocheze terminalul Apple iPhone, cât și să hackuiască faimoasa consolă PS3. Ei bine ultima ispravă...

Dacă sunteți posesor de iPhone sau PlayStation 3, ați auzit cu siguranță de George Hotz aka GeoHot, faimosul tânăr care a reușit atât să deblocheze terminalul Apple iPhone, cât și să hackuiască faimoasa consolă PS3. Ei bine ultima ispravă a avut ca efect un proces din partea celor de la Sony, iar acum George are nevoie de ajutorul fanilor săi.

Dacă tânărul de doar 21 de ani ar fi cerut câte un dolar pentru fiecare descărcare a softurilor sale pentru deblocarea lui iPhone, el ar fi fost milionar acum, dar acesta nu a dorit profit de pe urma realizării sale, ci doar recunoaștere. Ei bine, acum cu ocazia răfuielii legale cu Sony, publicul are ocazia să îi facăi donații via PayPal, după cum au făcut deja câțiva membri ai comunității române iphoneforum.ro.

GeoHot, tânărul care a deblocat iPhone-ul și consola PS3 are nevoie de donații, primește suport via PayPal

Vă reamintim că o primă decizie în favoarea Sony a dus la confiscarea hardului lui GeoHot, la care tânărul a răspuns cu un videoclip rap amuzant. Să vedem câți bani va reuși să strângă tânărul hacker și câți fani are cu adevărat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×