Nokia va produce modele Windows Phone low cost; vor sosi mai curând decât ne așteptam

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.980 ori
<b>Nokia va produce modele Windows Phone low cost; vor sosi mai curând decât ne așteptam</b>Nokia a promis nu doar telefoane Windows Phone 7 de calitate, ci și modele cu un preț mai scăzut decât ne-am aștepta. Va fi interesant să vedem cum va reuși WP7 să intre pe segmentul low-cost, acest OS fiind creat în special pentru terminalele...

Nokia a promis nu doar telefoane Windows Phone 7 de calitate, ci și modele cu un preț mai scăzut decât ne-am aștepta. Va fi interesant să vedem cum va reuși WP7 să intre pe segmentul low-cost, acest OS fiind creat în special pentru terminalele high end.

CEO-ul Nokia, Stephen Elop pare convins că handseturile vor fi dezvoltate rapid și că vor sosi pe piață destul de repede încât finlandezii să recupereze distanța față de rivalii săi. Fiindcă am avut ocazia să testăm Windows Phone 7 pe 2 terminale diferite (LG Optimus 7 și HTC HD7) este lesne de înțeles de ce Elop consideră un succes garantat un astfel de telefon cu preț scăzut.

Cine nu ar vrea acces la o interfață intuitivă și un OS de calitate pe un terminal cu preț redus? în plus, hardware-ul Nokia garantează calitatea, dar rămâne de văzut care vor fi soluțiile alese pentru a scădea prețul viitoarelor produse dezvoltate de Nokia și Microsoft în parteneriat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×