Povestea lansarii lui Palm Pre

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.110 ori
<b>Povestea lansarii lui Palm Pre</b>Probabil cea mai importanta lansare de la CES 2009 este cea a terminalului Palm Pre, un mult-asteptat iPhone Killer dotat cu display touch si tastatura QWERTY, dar si cu noul sistem de operare webOS. Urmarind clipul video de o ora al lansarii acestui...

Probabil cea mai importanta lansare de la CES 2009 este cea a terminalului Palm Pre, un mult-asteptat iPhone Killer dotat cu display touch si tastatura QWERTY, dar si cu noul sistem de operare webOS.

Urmarind clipul video de o ora al lansarii acestui terminal, am constatat ca mai-marii companiei Palm debordau de entuziasm, in timp ce pregateau publicul pentru prima intalnire cu smartphone-ul Pre. Jon Rubinstein, director executiv Palm a fost primul vorbitor de pe scena, introducand publicul in atmosfera cu o scurta istorioara, urmat de Ed Colligan, presedinte si CEO al companiei.

Acesta din urma a tinut sa mentioneze ca Palm nu produce frigidere sau televizoare, ci terminale MOBILE si vrea sa se axeze pe mobilitate si in anii urmatori. De-a lungul prezentarii cei doi oficiali au mentionat tot soiul de nemultumiri pe care le au in legatura cu terminalele moderne, cu softurile folosite de acestea si diverse servicii destinate telefoanelor mobile.

Apoi a venit randul debutului lui Palm Pre, intampinat cu aplauze frenetice de catre public. Am vazut si promitatorul webOS in actiune si am aflat ca in sfarsit putem sa vizualizam imagini mai usor in timp ce aruncam o privire asupra mailurilor primite pana acum. De asemenea, in cadrul discursului a fost mentionat faptul ca Pre include un GPS si o tastatura QWERTY, iar terminalul soseste cu optiunea SMS-urilor impartite pe thread-uri, in stil Treo, dar o combina pe aceasta cu instant messaging-ul.

Astfel veti putea vizualiza la comun atat SMS-urile, cat si conversatiile de pe Yahoo Messenger. Printre subiectele abordate a fost si designul lui Pre, inspirat de natura si miile de multumiri catre Sprint, cu care Palm a colaborat, acest operator urmand sa lanseze telefonul in curand. Pentru a vizualiza clipul complet (de o ora) dati click pe acest link.

Sursa: Treocentral

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×