Noi detalii in legatura cu Palm Pre

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.498 ori
<b>Noi detalii in legatura cu Palm Pre</b>Recent Sprint a oferit publicului sansa de a vizualiza un webcast care prezenta noul terminal Palm Pre, pe care operatorul american il pregateste de lansare in urmatoarele luni. Ce am aflat nou despre acest handset aflati din randurile de mai jos....

Recent Sprint a oferit publicului sansa de a vizualiza un webcast care prezenta noul terminal Palm Pre, pe care operatorul american il pregateste de lansare in urmatoarele luni. Ce am aflat nou despre acest handset aflati din randurile de mai jos.

Webcastul s-a dovedit a fi mai degraba o unealta de marketing in acest caz, dar una foarte reusita, care totusi nu a fost informativa. In loc sa ni se confirme specificatiile lui Pre, am aflat informatii despre colaborarea de succes dintre Palm si Sprint, dar din fericire au existat si cate detalii despre smartphone, care merita mentionate. Spre exemplu, Palm Pre va sosi cu suport Bluetooth Stereo, astfel ca toate difuzoarele, dockurile si castile Bluetooth vor fi compatibile cu handsetul.

Palm Pre va folosi functia Synergy pentru a updata lista de contacte automat, iar daca unul dintre contacte isi schimba numarul de telefon pe Facebook, spre exemplu, Synergy va prelua informatia si o va updata automat. Aflam si ca incarcatorul wireless prin inductie Touchstone va sosi cu telefonul odata cu lansarea acestuia, care va avea loc in prima jumatate a acestui an.

Sursa: Intomobile.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×