Reclama Germanos cu Daniel Buzdugan si "blustut", deformarea terminologiei la putere!

3.496 ori
<b>Reclama Germanos cu Daniel Buzdugan si "blustut", deformarea terminologiei la putere!</b>Mintile slabe ale aplaudacilor stirilor de la ora 5 sau ale celor care isi ung painea cu "pateu" si "Oteveu" au aplaudat balind reclama la Germanos cu Daniel Buzdugan. Ea este de prost gust, muncitoreasca, incat pana si Dorel din reclama la Unirea ar fi...

Mintile slabe ale aplaudacilor stirilor de la ora 5 sau ale celor care isi ung painea cu "pateu" si "Oteveu" au aplaudat balind reclama la Germanos cu Daniel Buzdugan. Ea este de prost gust, muncitoreasca, incat pana si Dorel din reclama la Unirea ar fi scarbit de ea:

In primul rand, de unde pana unde "blustut"? E haioasa deformarea asta a conectivitatii Bluetooth? Oare cati necunoscatori vor ramane cu sintagma asta pe buze si o vor folosi inconstient, facandu-se de ras pe islazul comunal sau la caminul cultural?

Pai haideti sa mai compunem astfel de haiosenii: Sony Ericsson Zaibar-shot, tastatura cherti, usebeu, uaimax si maine-poimaine vom vedea o reclama cu Daniel Buzdugan, iar in rol dublu, de aceasta data cu o nevasta venind la sotul ei si zicandu-i: "Uite draga ce telefon mi-am luat". La care el va raspunde: "Oai fai are?". Si ea va exclama nervoasa: "Pe cine faci tu fai?!"

In era tehnologiei, teama de tehnologie a omului primitiv naste acest gen de umor :)

[ty thrystan]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×