Palm Pre, lansat pe 30 aprilie?

Autor:  | Publicat în:  Palm 918 ori
<b>Palm Pre, lansat pe 30 aprilie?</b>Desi aceasta veste nu este oficiala inca, cei de la JKontheRun au afirmat ca un anumit tip, Jim Van participa la testarea beta a lui Palm Pre, despre care acesta a scris pe Twitter. Acelasi utilizator a indicat data de 30 aprilie drept cea oficiala pentru...

Desi aceasta veste nu este oficiala inca, cei de la JKontheRun au afirmat ca un anumit tip, Jim Van participa la testarea beta a lui Palm Pre, despre care acesta a scris pe Twitter.

Acelasi utilizator a indicat data de 30 aprilie drept cea oficiala pentru lansarea lui Palm Pre prin Sprint. Aruncand o privire pe acelasi cont al lui Jim Van, descoperim ca handsetul suporta Twitter si ca interfata este foarte performanta, creata special pentru interactiunea utilizatorului prin intermediul degetelor.

Un alt avantaj al smartphone-ului, mentionat de Jim Van este faptul ca browserul sau permite accesarea serverelor de documente, pe care le folosesc jurnalistii online, fie ca e vorba de fisiere doc sau altele. Mai multe informatii, de indata ce le vom afla de la specialistul norocos, pe mana caruia a incaput Pre.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×