Ghiseul Virtual de Plati, disponibil la nivel national in curand

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.101 ori
<b>Ghiseul Virtual de Plati, disponibil la nivel national in curand</b>Serviciul cunoscut sub numele de Ghiseul Virtual de Plati va fi extins la nivel national, pana la finalul lui 2008, conform Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI), dupa cum ne informeaza Dailybusiness. In data de 7 august a...

Serviciul cunoscut sub numele de Ghiseul Virtual de Plati va fi extins la nivel national, pana la finalul lui 2008, conform Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI), dupa cum ne informeaza Dailybusiness.

In data de 7 august a debutat consultarea publica care are ca scop elaborarea unui proiect de decizie pentru operarea si utilizarea acestui serviciu. Initiativa a fost pornita de catre ASSI (Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale), aflata in subordinea MCTI si organism care va administra Ghiseul Virtual de Plati.

Serviciul va fi disponibil pentru orice autoritate administrativa publica (locala/centrala) printr-o simpla interconectare a sistemelor cu Ghiseul Virtual de Plati. Acesta este disponibil din 2006, fiind utilizat pentru plata amenzilor de circulatie in Bucuresti si pentru incasarea taxelor si impozitelor locale in Bucuresti, sectorul 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×