HTC Dream soseste pe 17 septembrie prin T-Mobile?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.104 ori
<b>HTC Dream soseste pe 17 septembrie prin T-Mobile?</b>In vreme ce Sony Ericsson XPERIA X1 isi face aparitia pe eBay si alte portaluri similare, HTC Dream, mult-asteptatul terminal ce ruleaza Android va sosi in data de 17 septembrie prin T-Mobile, conform celor mai noi zvonuri. Handsetul va fi disponibil...

In vreme ce Sony Ericsson XPERIA X1 isi face aparitia pe eBay si alte portaluri similare, HTC Dream, mult-asteptatul terminal ce ruleaza Android va sosi in data de 17 septembrie prin T-Mobile, conform celor mai noi zvonuri.

Handsetul va fi disponibil intr-o sesiune de "pre-vanzari" din data de 17 septembrie, urmand ca T-Mobile sa puna in vanzare la nivel global terminalul din 24 septembrie. Purtand numele de G1, telefonul va sosi la pretul de 150 sau 399 de dolari. Diferenta? Versiunea de 150 de dolari este adresata publicului format din clienti deja existenti T-Mobile si va fi disponibila in saptamana de prevanzari, in vreme ce pretul de 399 dolari va fi cel oficial dupa acea saptamana.

Banuim ca G1 este prescurtarea de la Google1 si aflam ca va fi nevoie de un abonament T-Mobile si un cont GMail pentru a activa telefonul. Aceleasi zvonuri afirma ca handsetul va fi disponibil in variante de culoare maron si neagra, sosind cu suport 3G, o camera de 3 megapixeli, tastatura QWERTY si display touchscreen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×