Gigabyte GSmart Simba SX1, primul telefon din lume cu suport pentru convorbire În trei; Disponibil În România deja!

2.153 ori
<b>Gigabyte GSmart Simba SX1, primul telefon din lume cu suport pentru convorbire În trei; Disponibil În România deja!</b>Gigabyte a anunțat în această săptămână o premieră, prin intermediul unui telefon nou care permite o convorbire în trei. E vorba despre modelul GSMart Simba SX1, iar handsetul este un dual SIM pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; &nbsp;...

Gigabyte a anunțat în această săptămână o premieră, prin intermediul unui telefon nou care permite o convorbire în trei. E vorba despre modelul GSMart Simba SX1, iar handsetul este un dual SIM pe care îl puteți vedea mai jos.

Acest device tine ambele cartele SIM active tot timpul, permițând utilizatorului să pună pe hold primul apel și să invite un alt apelant la o conferință de grup. și asta fără a fi nevoie de un serviciu special de operator sau o aplicație specială... Terminalul nu are dotări deloc rele și vine cu Android 4.2, display HD de 5 inch, HSPA+, cu viteza de până la 21 Mbps, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, camera frontală de 2 MP și camera de 13 MP în spate.

Gigabyte GSmart Simba SX1, primul telefon din lume cu suport pentru convorbire În trei; Disponibil În România deja!

Sub carcasă se află un procesor dual core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă, plus slot microSD și o baterie de 1900 mAh. Gigabyte afirmă că Simba SX1 va fi lansat în această lună în Rusia, Ucraina și Belarus, iar România e menționată ca prima țară unde acest telefon se găsește deja, la prețul de 1.299 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×